Vásárlóink írták

Kivitelezőként, lakberendezőként, valamint magánemberként is nagyon fontos számomra, a kiváló minőségű anyagok és beépített tárgyak használata, valamint ezeknek (mint az életemet megkönnyítve) a legmegbízhatóbb és legkedvezőbb beszerzési források felkutatása.

A LÁMPAHÁZAK Kft-n belül hosszú évek óta, elhivatottságuknak, magas szakmai tudásuknak, maximális vevőközpontú kiszolgálásuknak köszönhetően megtaláltam azt a családi vállalkozást, amelyre bármely magyar kis- és középvállalkozás büszke lehet és példaértékűnek tekinthet. Örömmel tölt el az a tudat, hogy ilyen szép környezetben, ilyen nagy kínálattal és szakmai felkészültséggel rendelkező csapat segítségével vásárolhatok, és lámpáik által koronázhatom meg a sok-sok gyönyörű otthont.

Hálás köszönet ezért Neked: LÁMPAHÁZ!

Baranya Henrietta
 

A Lámpaházak számomra a szakértelmet, a segítséget a korrekt kereskedelmet jelenti. Minden kérdésben mindig korrekt tájékoztatást kaptam. Kedves, segítőkész hozzáállásukkal, vevőorientált szemléletükkel egy bécsi üzletnyitás is lehetne a cél. Összességében elég nagyok lettek a feladathoz, de közben mégis elég kicsik maradhattak, hogy különleges elvárásokat is teljesítenek. Az értékek, mint a bizalom, a közvetlenség, a figyelem tevékenységük lényegét képezi. Ezúton is köszönetet mondok érte.

Üdvözlettel:

Taczmann Tamás
ügyvezető
Thomasker Finomvegyszer Kft.
 

Elsősorban a széles választék, a kedves és felkészült személyzet határozta meg a döntésünket, hogy a Lámpaházat választottuk. Amikor családi házunknál a világítótestek kiválasztására került sor, természetesen több helyen is tájékozódtunk a választékról és az árakról egyaránt. Nekem fontos szempont volt, hogy egy helyen megkapjuk az egy stílusba tartozó lámpacsalád összes tagját. Miután már számos kereskedőnél jártunk, könnyű volt a választás: a Lámpaházban a ház minden helyiségébe találtunk odaillő lámpákat, a pénztárcánknak megfelelő áron.

Gelencsér Ágnes
GYES-en lévő édesanya
 

Mint sokan mások, én is folyton időhiánnyal küzdök, viszont szeretek jót jó áron vásárolni. A Lámpaházak minden igényemet kielégítette. Jól áttekinthető honlapján, széles választékot és korrekt árakat találtam, ráadásul még hasznos tanácsokat is kaptam az egyes helyiségek berendezéséhez. Az informatív, naprakész weboldalt a kedvencek közé is felvettem, így amikor csak időn engedi, szétnézek a „Lámpaházban”.
Csak így tovább!

Kovács Sándor
építési vállalkozó